tiistai 21. elokuuta 2012

Hääpuku - CHECK!

Unelmieni hääpuku roikkuu nyt sitten tosiaan meidän makkarin kaapinovessa! :) (Pukupussissa tottakai, ettei Jan nää! Todennäköisesti viikonloppuna siirtyy vanhempieni luokse Kauniaisiin) Eli niinkuin aiemmin jo kävi ilmi, olin Kittyn luona sovittamassa hänen hääpukuaan, ja pukuhan lähti sitten mukaan :D Uskomatonta, miten hyvä tuuri kävi koon suhteen! Oikean pituinen ja oikean kokoinen, siihen ei tarvitse tehdä yhden yhtä korjausta. Ja se on ihana! <3 Kiitos Kittylle puvusta, kuvista ja erityisesti seurasta!


Takana rintsikat näkyy vähän rumasti, muutenkin olisi ollu ehkä hyvä ottaa pois.. :D Noo eipä sillä onneksi tässä vaiheessa niin väliä ole :)


Pieniä apulaisia <3
Iski muuten aika hurja chihu -kuume :D Neidit oli kyllä sellaisia ihania höslääjiä että :) <3 Olen jo vähän selaillut noita kasvattajien sivustoja, mutta mies ei vielä oikein lämmennyt.. Pitää ensin kääntää herran pää ;)


6 kommenttia:

 1. Ihan oikealle morsiamelle meni puku <3 Hih, täältä saa kaksi käännyttäjää lainaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Täytyy pitää mielessä jos tarvii suostutteluun vähän apua :D

   Poista
 2. Niin ja kiitos itsellesi! Ilta meni nopeesti hyvässä seurassa :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis puku! Oma puku vielä haavekuva.

  VastaaPoista
 4. Ihana puku :) Mullekin kävi ilmeisesti samoin eli kävin pari kertaa liikkeessä sovittamassa ja huomasin yhden rouvan myyvän pukuaan. Menin eilen hänen luokseen ja puku istui minulle niin täydellisesti, että tuli kaupat. Uskomatonta, että mitään muokkausta ei tarvitse tehdä, jollen yhtäkkiä laihdu radikaalisti ennen häitä ;)

  VastaaPoista