sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Baby box ja muuta pientä kivaa

Kävimme eilen hakemassa Lastentarvikkeesta ilmaisen Baby boxin, joka oli todella kiva! Se sisälsi vaipan, ruokalapun, tuttipullon ja pienen kirjan :) Suosittelen hakemaan, jos kyseinen kauppa sijaitsee lähellä. Baby boxin saa tilattua itselleen täältä.

Baby box
Lähes kaikki muut vauvantarvikkeet vaunuja lukuunottamatta ovat nyt kasassa pinniksessä. Lakanat, harsot, vaatteet ja lelut odottavat omaa paikkaansa. Tämän viikkoisesta supermylläyksestä huolimatta jonkun verran on vielä järjesteltävää, jotta kaikki vauvantarvikkeet löytävät paikkansa. Onneksi meillä on vielä aikaa, vaikka haluaisinkin saada kaiken valmiiksi mahdollisimman hyvissä ajoin.


Myös kylppärin allaskaappiin on raivattu paikka vauvan tavaroille. Erään tuttavapiirissä vastikään sattuneen äkillisen ja erittäin aikaisen synnytyksen käynnistyksen jälkeen panikoin, ja ostin valmiiksi jo kaikkea pientä tarpeellista: pikkupyyhkeitä ja -harsoja, vaippoja, voiteita, öljyä, talkkia, pyllynpuhdistusliinoja, vanupuikkoja, sekä keittiöstä paikkansa löytäneitä tuttipulloja sekä korviketta.


Tarkempi hankintapostaus luvassa vihdoin ensi viikolla! :)

Hyvää pitkän viikonlopun jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Mää odotan innolla tarvikepostausta, itse viimeaikoina käyttänyt aikaani kaikenmaailman tarvikkeiden hankintaan ja rahaa palanut. Kiva nähdä mitä muilla on. Tuosta jo huomaan ainakin tuon 3 in 1 sitterin (?) se on varmaan näppärä! Toivotaan että teidän vaavi siinä sitten viihtyy! :)) Babybox olis niin mukava hakea mut harmi ettei meidän lähellä ole lastentarvikeliikettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On 3 in 1 -sitteri :) Vaikuttaa ainakin tosi hyvältä, toivotaan tosiaan että vauva siinä viihtyy. Oon kyllä oikeastaan kaikkiin meidän hankintoihin tosi tyytyväinen, vaikka vielähän on vaikea sanoa, mikä oikeasti tulee tarpeeseen ja mikä ei. Mutta sen näkee aikanaan :) Vaikka kyllähän näihin tosiaan rahaa on palanut :D

   Poista
 2. Hei apua toivottavasti näät tän kommentin, mun on pakko saada tietää mistä noi vaaleat korit on, jotka on vessassa ja niissä on teillä noi vauva tarvikkeet??! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan ikeasta, ja muistaakseni vielä tosi edulliset! :)

   Poista
  2. Nämä! :)
   http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70081291/

   Poista
 3. Huvikseni googlailin tuot babyboxia mitä muut on saanu- jännä miten niin erinlaisia pakkauksia jokainen saa... :) terkuin Miiuska- http://miimuskankoti.blogspot.fi/

  VastaaPoista