torstai 3. huhtikuuta 2014

Turhautunut äiti

Väsyttää ja turhauttaa. Yöt menee valvoessa, joko supistusten takia tai muuten vaan. Mukavaa asentoa on mahdoton löytää. Joka paikkaa särkee ja univelan vuoksi seurana on lähes jatkuvasti jäätävä päänsärky ja huono olo. Ihanaa tämä loppuraskaus.. <3 Muutamana yönä on saanut jo miettiä lähtöä sairaalaan, mutta aina ne supistukset on sitten kumminkin helpottaneet. Tulee vähän huijattu olo, toiset kun saavat nyytin syliin jo pian ensimmäisistä kunnon supistuksista.

Olisi kiva olla niitä äitejä, jotka kärsivällisesti ja onnellisina odottavat synnytystä vielä lasketun ajan jälkeenkin ilman näitä fiiliksiä. Onhan meillä laskettuun aikaankin vielä melkein viikko aikaa. Positiivisuus ja kärsivällisyys vaan tuntuvat olevat aika kaukana tästä mielentilasta kun pelkkä oleminenkin on vaikeaa. No, toivottavasti pian tapahtuu. Eilen neuvolassa terveydenhoitaja taas veikkaili, että sunnuntai-iltaan mennessä meillä on vauva. Tosin eipä mennyt oikein viimeisinkään veikkaus. Pakko vaan yrittää kärsivällisesti odotella.

Eilen tuli siis täyteen 39+0 ja 40. raskausviikko alkoi. Masu on ottanut viimeisen viikon aikana valtavan kasvuspurtin, ja ollaan noustu sf-mitassa reippaasti alakäyrän alta takaisin keskikäyrälle! :) Loppuun siis vielä eiliseltä masukuvaa :)


6 kommenttia:

 1. Kyllä ihana pieni nyytti sieltä tulee, siellä masussa on vaan niin mukavaa ja turvallista :) Tsemppiä loppusuoralle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ymmärtäähän sen, onhan tämä ulkomaailma aika kylmä ja pelottava paikka :)

   Poista
 2. Anonyymi4/4/14 10:39

  Tsemppiä ja jaksamisia! :) Täällä la vasta 4.5, mutta h-hetki voi olla milloin vaan, meidän kaveri on jo tulossa. Täällä myös kanssasisar valvoo yöt ja pelottaa nukkumaan käydessä että nytkö se synnytys käynnistyy ensi yönä.

  Tsemppiä teidän perheelle, että pian on nyytti kainalossa :) itse voisin vielä parisen viikkoa odottaa oman nyytin tapaamista, mutta todnäk. ei päästä niinkään pitkälle.

  Hyviä vointeja!

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Voi että, teilläkin siis jännät paikat, onneks jo ihan hyvät viikot kuitenkin menossa! :) Tsemppiä loppuodotukseen!

   Poista
 3. Anonyymi4/4/14 11:55

  Tsemppiä!Itsellä la vasta 8.5. enkä millään enää jaksaisi odottaa vaikka hyvähän se olisi kun kaveri jaksaisi vielä pari viikkoa potkia mun kylkiluita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinne! :) Nämä viimeiset viikot tuntuvat kyllä matelevan, vaikka muuten aika on tuntunut kulkevat aivan älyttömän nopeasti..

   Poista