maanantai 16. kesäkuuta 2014

Vartalo raskauden jälkeen

Innostuinpas nyt vallan kirjoittelemaan pitkän tauon jälkeen. :D

Tämä on aihe, josta mulla on aika ristiriitaiset fiilikset. Tietyllä tapaa olen tosi ylpeä vartalostani, mutta toisinaan tulee pieniä epätoivon ja epävarmuuden hetkiä. Tavallaan olen siis tyytyväinen nopeaan "palautumiseeni", mutta silti on tietyllä tapaa vaikeaa, kun peilissä näkyvä kuva ei silti ole enää entisensä.. Toisinaan koko asia on minulle aivan samantekevä, toisinaan se vaivaa minua kovastikin. Inhottavinta on kun vanhat vaatteet eivät mahdu päälle, vaan joudun yhä kulkemaan suurimmaksi osaksi äitiysvaatteissa.. (pitäisi ehkä lähteä shoppailemaan) Masu on kadonnut täysin, mutta muuten vartalo on aika vieras. Isompi, leveämpi. Painoa on yhä lähes 10 kg enemmän kuin ennen raskautta. Lantio on entistä leveämpi. Samoin hartiat :o Veikkaan, että hartioiden leveneminen johtuu rintakehän laajentumisesta. Myös kaikki kengän puristavat yhä vaikka turvotus on laskenut. Sormien niveletkin taitavat olla pysyvästi paksuuntuneet (hyvä että kihla- ja vihkisormukset ostettiin "kasvunvaralla" :D). Tiedän, että pienen vauvan äidiksi vartaloni on tosi timmissä kunnossa, mutta jostain syystä asia vaivaa ajoittain silti. Vähitellen alan kuitenkin hyväksyä uuden vartaloni. Onhan se kuitenkin antanut minulle jotain niin korvaamatonta <3 

Tässä kuvia, joista masun häviämisen näkee aika selkeästi :) Masu siis hävisi ihan muutamassa päivässä ja nykyään on ihan litteä, ainoastaan istuessa löysä iho ryttääntyy "makkaroiksi".


Ja tässä siis vielä kuukausi sitten otetut kuvat edestä ja sivulta. Tällä hetkellä kroppa näyttää yhä samalta.. (Kiva kun meillä on aina niin siistiä ;D Kuva siis juuri muuton jälkeen)2 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika, kun näyttäiskin samalta kk synnytyksen jälkeen :D Kiloja on jäljellä enää 7, mutta matkaa omiin vaatteisiin todettu olevan vielä PALJON.. Tosin toivon, että itsellä tuskin enää lantio on kolmannen myötä levinnyt, ja kilojen pudottua vanhat vaatteet menisi vielä päälle. Vaan taitaa tää palautuminen kestää entistä kauemman, ja vähän pelottaa palautuuko tuo nahka koskaan kun kolmatta kertaa se jo ruhtinaallisesti venytettiin :D

  mutta sä näytät kyllä karehduttavan hyvältä :) Ottaa se varmasti aikaa tottua silti uuteen, muovattuun kroppaan. Ihan samanlaista kun ei kropasta taida tulla koskaan, vaikka miten hyvin palautuisi :)

  VastaaPoista
 2. Voi apua!!!Mulla on kohta 2 kk synnytyksestä enkä todellakaa näytä noin hyvältä. Vaakaa en uskalla edes tavata. Positiivista on että äitiysvaatteet on liian isoja, mutta omat ei tietty mahdu päälle :( Shoppailemaan en viitsisi lähteä kun en halua olla tämän kokoinen. Näiden murheellisten sanojen jälkeen on kuitenkin todettava että on se sen arvoista:poika on maailman ihanin eikä häntä äidin lisäpehmusteet haittaa.
  Jenny
  Ps. Kiva kun palasit kirjottamaan. Ihana tyttö teillä ♡

  VastaaPoista